Les Fauveaux

Chambre d'hôtes

Onze gasten kamers

De vier ruime, comfortabele en gezellig ingerichte kamers, la Cour, le Tour, le Tilleul en la Grande, bevinden zich op de eerste verdieping van onze woonboerderij Les Fauveaux, Chambres d'Hôtes en beschikken over douche en toilet. Op de begane grond bevindt zich de vijfde kamer, le Jardin genaamd, met een eigen ingang en sanitair. Onderaan deze pagina vindt u de link naar de prijslijst voor de kamers en de table d'hôtes, het gezamenlijke diner. De prijzen zijn per kamer, inclusief het uitgebreide ontbijt en de schoonmaakkosten.

Le Jardin is een ruime sfeervolle kamer op de begane grond van Les Fauveaux en beschikt over een eigen, aparte ingang en een riante badkamer met douche en toilet. Er zijn twee een-persoons bedden welke eenvoudig naast elkaar gezet kunnen worden en er is voldoende ruimte om er ook een kinderbed bij te zetten. Deze kamer heeft uitzicht over de voorzijde van de tuin. Vanuit deze kamer stapt u zo in de achtertuin van onze woonboerderijLe Jardin is een ruime sfeervolle kamer op de begane grond van Les Fauveaux en beschikt over een eigen, aparte ingang en een riante badkamer met douche en toilet. Er zijn twee een-persoons bedden welke eenvoudig naast elkaar gezet kunnen worden en er is voldoende ruimte om er ook een kinderbed bij te zetten. Deze kamer heeft uitzicht over de voorzijde van de tuin. Vanuit deze kamer stapt u zo in de achtertuin van onze woonboerderij

Le Jardin is een ruime sfeervolle kamer op de begane grond van Les Fauveaux. De wanden zijn in de orginele staat hersteld en zijn op authentieke wijze afgewerkt. De kamer beschikt over een eigen, aparte ingang en een riante badkamer met douche en toilet. Er zijn twee een-persoons bedden welke eenvoudig naast elkaar gezet kunnen worden en er is voldoende ruimte om er ook een kinderbed bij te zetten. Vanuit deze kamer stapt u zo in de achtertuin van onze woonboerderij. Al vanaf 60 euro per nacht boekt u deze heerlijke kamer.

La Grande, de naam zegt het al. Een ruime, lichte en comfortabele kamer op de eerste verdieping van Les Fauveaux, oase van rust. De kamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en heeft een uitzicht op de voortuin.La Grande, de naam zegt het al. Een ruime, lichte en comfortabele kamer op de eerste verdieping van Les Fauveaux, oase van rust. De kamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en heeft een uitzicht op de voortuin.

La Grande, de naam zegt het al. Een ruime, lichte en comfortabele kamer op de eerste verdieping van Les Fauveaux, oase van rust. De kamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en heeft een uitzicht op de voortuin.

Le Tilleul, de Lindenboom, een ruime, lichte kamer, eveneens gelegen op de eerste verdieping. De kamer is sfeer- en smaakvol ingericht en straalt rust en harmonie uit. Deze kamer boekt u al vanaf 50 Euro per nacht.Le Tilleul, de Lindenboom, een ruime, lichte kamer, eveneens gelegen op de eerste verdieping. De kamer is sfeer- en smaakvol ingericht en straalt rust en harmonie uit. Deze kamer boekt u al vanaf 44 Euro per nacht.

Le Tilleul, de Lindenboom, een ruime, lichte kamer, eveneens gelegen op de eerste verdieping. De kamer is sfeer- en smaakvol ingericht en straalt rust en harmonie uit. Deze kamer boekt u al vanaf 50 Euro per nacht.

La Cour, een ruime kamer met uitzicht op de binnenplaats van Les Fauveaux.Bijna bij de chambre d'hotes Les Fauveaux!

La Cour, een ruime kamer met uitzicht op de sfeervolle binnentuin van Les Fauveaux.La Tour, een gezellige kamer met een heerlijk twee persoons bed. Vanuit deze kamer, met zijn ligging aan de zijkant van onze boerderij, heeft u een prachtig uitzicht op het nabij gelegen dorp Herry en haar kerktoren.Na een dag heerlijk in onze omgeving doorgebracht te hebben is het fantastisch uitrusten in deze kamer.

La Tour, een gezellige en sfeervolle kamer met uitzicht op het nabijgelegen dorp Herry en de kerktoren van Herry.